Guide: Babysalmesang på Østerbro

babysalmesang_oesterbro.jpg

Babysalmesang i Holmens Kirke. Foto: Sille Arendt, 2014
Babyrytmik, babybongo, musikalsk legestue og babysalmesang. Kært barn har mange navne. Mange af Østerbros kirker tilbyder forældre og deres helt små børn at være sammen om musik og leg - til en rimelig pris. Få overblikket her:

Mange af Østerbros kirker tilbyder de mindste børn og deres forældre eller en anden voksen babysalmesang, der også går under navne som babyrytmik, babybongo eller musikalsk legestue.

Babysalmesang er et meget populært tilbud, der ikke kræver det store kendskab til folkekirken. Næsten en fjerdedel af en årgang går til babysalmesang, viser et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet.

Find frem til et hold i nærheden af dig

Et babysalmesangshold mødes som regel en gang om ugen. Her synger de voksne salmer og leger sanglege med børnene. Det er oftest sognets kirke- og kulturmedarbejder, kirkens organist eller en musikpædagog, der leder holdet. I nogle kirker kan de, der har tid og lyst, blive og drikke en kop kaffe sammen bagefter. Enkelte steder er det gratis at være med, men i de fleste kirker kræves dog et mindre deltagergebyr.

I oversigten herunder, kan du finde frem til de kirker på Østerbro, som tilbyder babysalmesang for de allermindste og rytmik for de lidt større børn.

Der er links til den enkelte kirkes hjemmeside, hvor du kan læse mere om det praktiske som eksempelvis holdstart, maksimalt deltagerantal og betaling.

God fornøjelse

Babyrytmik i Sankt Jakobs Kirke

Sankt Jakobs Kirke, Østerbrogade 59, 2100 København Ø.

På kirkens hjemmeside kan du finde mere info om holdstart, tider og det praktiske.

Babyrytmik i Nazaret Kirke

Nazaret Kirke, Ryesgade 105, 2100 København Ø.

Ulvetimen i Nazaret Kirke

Nazaret Kirke, Ryesgade 105, 2100 København Ø.

Sutter og salmesang for 3-6 måneder i Luther Kirken

Luther Kirken, Randersgade 3, 2100 København Ø.

Sutter og salmesang for 6-9 måneder i Luther Kirken

Luther Kirken, Randersgade 3, 2100 København Ø.

Kirkens hjemmeside finder du her.

Læs også artikel om babysalmesang: Hvad har du puttet i dine børns ører i dag?

Salmerytmik for 3-10 måneders babyer i Kastelsskirken

Kastelskirken, Kastellet 15, 2100 København Ø.

Kastelkirkens hjemmeside finder du her.

Musikalsk legestue for 1-4 årige

Kastelskirken, Kastellet 15, 2100 København Ø.

Kastelkirkens hjemmeside finder du her.

Babysalmesang for 0-1 år i Hans Egedes Kirke

Hans Egedes Kirke, Vardegade 14, 2100 København Ø

De små synger for de 1-4 årige

Hans Egedes Kirke, Vardegade 14, 2100 København Ø.

De helt små synger: Se fotos fra babysalmesang i Holmens Kirke

Babymusik i Davids Kirke

Davids Kirke, Koldinggade 11, 2100 København Ø

Davids kirkes hjemmeside finder du her

Rytmik for de 1-6 årige

Davids Kirke, Koldinggade 11, 2100 København Ø

Davids kirkes hjemmeside finder du her.

Rytmik for børn og fædre i Taksigelseskirken

Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø.

Babyrytmik for 3-12 måneder

Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø.

Rytmik for de 1-3-årige i Taksigelseskirken

Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø.

Babysalmesang i Lundehus Kirke for børn 3-12 måneder

Lundehus Kirke, Strødamvej 1, 2100 København Ø.