Guide: Babysalmesang i Indre by og på Christianshavn

Babyrytmik, babybongo, musikalsk legestue og babysalmesang. Kært barn har mange navne. Flere af kirkerne i Indre by og på Christianshavn tilbyder helt små børn og deres voksne at være sammen om musik og leg - til rimelige penge. Få overblikket her:

Flere af  kirkerne i Indre by og på Christianshavn tilbyder de mindste børn og deres forældre eller en anden voksen babysalmesang, der også går under navne som babyrytmik, babybongo eller musikalsk legestue.

Babysalmesang er et meget populært tilbud, der ikke kræver det store kendskab til folkekirken. Næsten en fjerdedel af en årgang går til babysalmesang, viser et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet.

Find frem til et hold i nærheden af dig

Et babysalmesangshold mødes som regel en gang om ugen. Her synger de voksne salmer og leger sanglege med børnene. Det er oftest sognets kirke- og kulturmedarbejder, kirkens organist eller en musikpædagog, der leder holdet.

I nogle kirker kan de, der har tid og lyst, blive og drikke en kop kaffe sammen bagefter. Tilbuddet er også populært blandt mødregrupper. Enkelte steder er det gratis at være med, men i de fleste kirker kræves dog et mindre deltagergebyr.

I oversigten herunder, kan du finde frem til de kirker i Indre by og på Christianshavn, som tilbyder babysalmesang for de allermindste og rytmik for de lidt større børn.

Der er links til den enkelte kirkes hjemmeside, hvor du kan læse mere om det praktiske som eksempelvis holdstart, maksimalt deltagerantal og betaling.

God fornøjelse

Christianshavn

Babysalmesang i Vor Frelsers Kirke

Vor Frelsers Kirke, Sankt Annægade 29, 1416 København K

På kirkens hjemmeside kan du finde mere info om holdstart, tider og det praktiske.

Vor Frelsers Kirkes hjemmeside finder du her

Babysalmesang i Christians Kirke

Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K

Christians Kirkes hjemmeside finder du her

Indre By

Babysalmesang i Helligaandskirken

Helligaandskirken, Niels Hemmingsensgade 5, 1153 København K.

Helligaandskirkens hjemmeside finder du her

Babysalmesang i Sct. Andreas Kirke

Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 København K.

Sct. Andreas Kirkes hjemmeside finder du her

Musik for tumlinger 1-4 årige

Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 København K

Læs mere her

Babysalmesang i Holmens Kirke

Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, 1060 København K.

Holmens Kirkes hjemmeside finder du her

Babymusik i Sankt Pauls Kirke

Sankt Pauls Kirke, Sankt Pauls Plads, 1314 København K