Fastelavn 2019 i Brønshøj

fastelavn_koebenhavn_2019.jpg

Kirkerne på Nørrebro og i Nordvest inviterer igen i 2019 til fastelavnsfester for børn og voksne. Arkivfoto: Henrik Dons Christensen
Det bliver også fastelavn i 2019, når kirkerne på Bellahøj, i Brønshøj og Husum inviterer børn og voksne til fastelavnsfester.

Fastelavn er mit navn.

Sådan bliver det også i Brønshøj 2019, når kirkerne inviterer børn og voksne til de tradtionsrige fastelavnsgudstjenester og - fester.

Fastelavnssøndag falder i år på søndag den 3. marts, og på dagen venter der børn og voksne i udklædning, tøndeslagning, fastelavnsboller og kåringer af kattekonger og kattedronninger.

Herunder finder du en guide  til aktiviteterne i kirkene i Brønshøj, Husum og på Bellahøj.

På dagen kan det kan være en god ide at tjekke den enkelte kirkes hjemmeside for eventuelle ændringer.

Er du på udkig efter fastelavnsarrangementer andre steder i Københavns Stift, finder du en oversigt i linket her..

Fastelavn i Brønshøj Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.00
Brønshøj Kirkevej 8, Brønshøj

Brønshøj Kirke inviterer til fastelavnsgudstjeneste for hele familien.

Fastelavn i Bellahøj Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.30
Frederiksundsvej 125 A, Brønshøj

Bellahøj Kirke starter med fastelavnsgudstjeneste for alle.

Derefter står De Grønne Pigespejdere for gratis børnevenlig brunch med røde pølser, tøndeslagning, kåring af bedste udklædninger og til slut kaffe med fastelavnsboller.

Fastelavn i Husum Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 14.00
Korsager Allé 14, Brønshøj

Tag den bedste udklædning på og kom til fastelavnsgudstjeneste for hele familien i Husum Kirke med efterfølgende tøndeslagning på kirkepladsen.

Der er tønder til både voksne og børn. Når den sidste pind er nede, går vi indenfor og spiser fastelavnsboller.

Fastelavn i Husumvold Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 14.00
Gadelandet 25, Brønshøj

Kom gerne udklædt til fastelavnsgudstjenesten i Husumvold Kirke. Spire- og Børnekoret synger for os.

Efter gudstjenesten bliver der slået katten af tønden, og når kronerne er sat på kattedronning og –konge, er der fastelavnsboller og kakao til alle.

Fastelavnsfest i Tingbjerg Kirke

Søndag den 3, marts 2019, kl. 10.30
Langhusvej 1, 2700 Brønshøj

I Tingbjerg Kirke er der agt i ovnen til en stor fastelavnsfest efter højmessen. Der er tønder, der skal tæskes og fastelavnsboller, der skal spises.

Tilmelding via kirketjeneren på kirketjener@tingbjergkirke.dk