Fastelavn 2019 i Indre By og Christianshavn

fastelavn_godthaabskirken_foto_sille_arendt_89.jpg

Glæd dig til action i byens kirker, når tønderne buldrer i starten af marts. Foto: Henrik Dons Christensen
Glæd dig til action i byens kirker, når tønderne buldrer i starten af marts. Foto: Sille Arendt
Igen i år kan du i Indre By og på Christianshavn fejre 2019-udgaven af fastelavn i bydelens kirker

Fastelavn er mit navn.

Sådan bliver det også i City og på Christianshavn 2019, når flere kirker inviterer børn og voksne til de tradtionsrige fastelavnsgudstjenester og - fester.

Fastelavnssøndag falder i år på søndag den 3. marts, og på dagen venter der børn og voksne i udklædning, tøndeslagning, fastelavnsboller og kåringer af kattekonger og kattedronninger.

Herunder finder du en guide til aktiviteterne i Indre by og Havnen.

På dagen kan det kan være en god ide at tjekke den enkelte kirkes hjemmeside for eventuelle ændringer.

Er du på udkig efter fastelavnsarrangementer andre steder i Københavns Stift, finder du en oversigt i linket her.

Fastelavn i Vor Frelsers Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.30
Sankt Annæ Gade 29, Christianshavn

Tjubang og katten ud af tønden. Giv tønder tæsk ved Vor Frelsers Kirke og få en fantastisk oplevelse i kirken med det snoede spir.

Fastelavn i Helligaandskirken

Søndag den 3. marts 2019, kl. 11.00
Niels Hemmingsens Gade 5, København K

Kakao, fastelavnsboller, konkurrencer, tøndeslagning og naturligvis præsten Jens Biegel-Foghs prædiken. Kom forbi Helligaandskirken på Strøget og mærk stemningen, når Sankt Annæ pigekor optræder vded fastelavnsgudstjenesten, der naturligvis er for hele familien.

Fastelavn i Domkirken

Søndag den 3. marts 2019, kl. 14.00
Nørregade 8, København K

Vor Frue Kirke inviterer traditionen tro  til et brag af en fastelavnsfest. Den foregår efter gudstjenesten i Rotunden i bagenden af domkirken. Glæd dig

Fastelavn i Holmens Kirke

Søndag den 3. marts 2019 kl. 14.00
Holmens Kanal 21, København K

Pirater, sømænd, havfruer og helt almindelige landkrabber kan tage ombord i Holmens kirke, når der er fastelavnsgudstjeneste for hele familien.
Slå tønden itu og vind titlen som årets kattekonge i den smukke kirke.