Fastelavn 2019 i Vanløse

fastelavn_i_koebenhavn_2019_arkivfoto.jpg

Østerbros kirker inviterer børn og voksne til fastelavnsfester søndag den 3. marts 2019. Arkivfoto: Henrik Dons Christensen
Når fastelavn rammer København søndag den 3. marts 2019, inviterer kirkerne i Vanløse børn og voksne til de traditionsrige fastelavnsfester

Fastelavn er mit navn.

Sådan bliver det også i Vanløse i 2019, når flere kirker inviterer børn og voksne til de tradtionsrige fastelavnsgudstjenester og -fester.

Fastelavnssøndag falder i år på søndag den 3. marts, og på dagen venter der børn og voksne i udklædning, tøndeslagning, fastelavnsboller og kåringer af kattekonger og kattedronninger.

Herunder finder du en guide  til aktiviteterne i kirkerne i Vanløse.

På dagen kan det kan være en god ide at tjekke den enkelte kirkes hjemmeside for eventuelle ændringer.

Er du på udkig efter fastelavnsarrangementer andre steder i Københavns Stift, finder du en oversigt i linket her.

Fastelavn i Hyltebjerg Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.30
Ålekistevej 91, Vanløse

Kom til fastelavnsfest for hele familien. I Hyltebjerg Kirke er det med udklædning, fastelavnsboller og katten af tønden. Vær med til et et kostumebal, der er mindst lige så gammel, som kirken selv.

Fastelavn i Adventskirken

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.30
Sallingvej 90, Vanløse

I Adventskirken i Vanløse kan børn og barnlige sjæle se frem til tøndebulder og bollespisning. Så kom i dit flotteste, vildeste og sjoveste kostume.

Fastelavn i Vanløse Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 13.00
Ålekistevej 154, Vanløse

Også Vanløse Kirke fejrer fastelavn. Sognepræst Pia Mi Ran Poulsen står for gudstjenesten, der er for hele familien.

Fastelavn i Grøndals Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 14.00
Hulgårdsvej 2, 2400 København NV

I Grøndalskirken på grænsen mellem Vanløse og Nordvest kan du også komme til fastelavnsfest. Her er der fastelavnsgudstjeneste for små, store og hele familien.