Fastelavn 2019 på Frederiksberg

fastelavn_sct_thomas_foto_.jpg

Flere kirker inviterer til Fastelavn på Frederiksberg i 2019. Arkivfoto: Sille Arendt
Flere kirker på Frederiksberg inviterer til fastelavn for børn og voksne søndag den 3. marts 2019.

Fastelavn er mit navn.

Sådan bliver det selvfølgelig også på Frederiksberg i 2019, når flere af bydelens kirker inviterer børn og voksne til fastelavnsgudstenester og -fester.

Fastelavnssøndag falder i år på søndag den 3. marts, og på dagen venter der børn og voksne i udklædning, tøndeslagning, fastelavnsboller og kåringer af kattekonger og kattedronninger.

Herunder finder du en guide  til aktiviteterne på Frederiksberg.

På dagen kan det kan være en god ide at tjekke den enkelte kirkes hjemmeside for eventuelle ændringer.

Er du på udkig efter fastelavnsarrangmenter andre steder i Københavns Stift, finder du en oversigt i linket her.

Fastelavn i Lindevang Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.30
Hattesens Allé 12, Frederiksberg

Velkommen til en familiegudstjeneste for store og små barnlige sjæle i Lindevang Kirke.

Det er ikke påkrævet, at I er udklædte, men det er en god ide, for efter gudstjenesten er der tøndeslagning, fastelavnsboller og præmie til den bedste udklædning.

Fastelavn i Frederiksberg Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 13.30
Frederiksberg Kirke 71, Frederiksberg

Velkommen til familiegudstjeneste, tøndeslagning og besøg fra klovnen Joey, der blandt andet er dygtig til at trylle. Frederiksberg Sogn håber på at  se mange festglade børn og voksne.

Fastelavn i Sankt Thomas Kirke

Rolighedsvej 16, Frederiksberg

Elsa, Ternet Ninja, prinsesse eller Spiderman.. Uanset hvem du er, så er du velkommen til fastelavn i Sankt Thomas Kirke, bare du er udklædt!

Vi slår katten af tønden og spiser fastelavnsboller efter en sjov gudstjeneste. Ingen tilmelding.

Fastelavn i Flintholm Kirke

Søndag den 3. marts 2019 kl. 14.00
Junggreensvej 14, Frederiksberg

I Flintholm Kirke på det yderste Frederiksberg, kan du hos Annette Molin Brautsch slå katten af tønden og komme i kirken klædt ud som Flintstone, Guld-iver Flintesten eller lige den person, du har lyst til.

Fastelavn i Godthaabskirken

Nyelandsvej 51, Frederiksberg

Også Godthaabskirken fejrer fastelavn.

Det sker ved en børnevenlig familiegudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning, fastelavnsboller samt kåring af kattekonger og dronninger!   Kom meget gerne udklædt.

Fastelavn i Sankt Lukas Kirke

Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg

Det er  gratis at være med, når Sankt Lukas Kirke inviterer til fastelavnsfest kl. 14.00.

Efter gudstjeneste er der tøndeslagning, og kirken på Christian Richardts Vej opfordrer til, at I kommer i bedste udklædning.

Fastelavn i Sankt Markus Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 15.00
Sankt Markus Alle 8, Frederiksberg

Kirken ved Forum byder på en halv times tid med musik, bevægelse og fortælling.

Efter børnegudstjenesten står den på katten af tønden og fastelavnsboller.