Fastelavn 2019 på Nørrebro og i Nordvest

fastelavn_koebenhavn_2019.jpg

Kirkerne på Nørrebro og i Nordvest inviterer igen i 2019 til fastelavnsfester for børn og voksne. Arkivfoto: Henrik Dons Christensen
Også på Nørrebro og i Nordvest kan børn og voksne fejre fastelavn, når flere kirker inviterer til fastelavnsgudstjenester og -fester

Fastelavn er mit navn.

Sådan bliver det selvfølgelig også på Nørrebro og i Nordvestkvarteret i 2019, når flere  kirker inviterer børn og voksne til fastelavnsgudstjenester og -fester.

Fastelavnssøndag falder i år på søndag den 3. marts, og på dagen venter der børn og voksne i udklædning, tøndeslagning, fastelavnsboller og kåringer af kattekonger og kattedronninger.

Herunder finder du en guide  til aktiviteterne på Nørrebro og Nordvest

På dagen kan det kan være en god ide at tjekke den enkelte kirkes hjemmeside for eventuelle ændringer.

Er du på udkig efter fastelavnsarrangmenter andre steder i Københavns Stift, finder du en oversigt i linket her.

Fastelavn på Nørrebro 2019

Fastelavn I Simeons Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.30
Sjællandsgade 12B, Nørrebro

I Simeons Kirke kan du se frem til fastelavnsløjer i stor stil. Kom gerne udklædt til præst Marianne Bachs gudstjeneste og vær med til tøndeslagning, fastelavnsbollespisning og kattekongekroning.

Fastelavn i Anna Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 11.00
Bjelkes Allé 19, Nørrebro

Det bliver en fastelavnssøndag for store og små, når Anna Kirke inviterer til gudstjeneste efterfulgt af en let frokost, sanglege og tøndeslagning.

Fastelavn i Stefanskirken

Søndag den 3. marts 2019, kl. 11.00
Nørrebrogade 191, Nørrebro

Kattenes befrielsesfront indtager kirken og Stefanskirkens unge Stemmer og sognepræst Thomas Høg Nørager byder velkommen til gudstjeneste og tøndeslagning.

Kom udklædt som kat, puma, løve, tiger eller noget andet og slå dig løs. Vi byder på fastelavnsboller og kakao.

Fastelavn i Hellig Kors Kirke

Kapelvej 38, Nørrebro

Kom til fastelavnsgudstjeneste og tøndeslagning i Hellig Kors Kirke.

Kom gerne udklædt og se om du kan blive kattekonge eller kattedronning

Fastelavn i Kingos Kirke

Bragesgade 35, Nørrebro

Familiegudstjenesten i Kingos Kirke bliver efterfulgt af  tøndeslagning, fastelavnsboller og saftevand/kaffe/te. Kom gerne udklædt

Fastelavn i Nordvest 2019

Fastelavn i Tagensbo Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 10.00
Landsdommervej 35, Nordvest

Det bliver en festlig gudstjeneste for både børn og voksne, når Tagensbo Kirke fejrer fastelavn med fastelavnsboller og tøndeslagning

Fastelavn i Emdrup Kirke

Søndag den 3. marts 2019, kl. 12.00
Ved Vigen 7, Nordvest

Velkommen til fastelavnsfest efter gudstjenesten for børn i alle aldre i Emdrup Kirke.

Vi spiser sammen, slår katten af tønden og har catwalk for at se udklædningerne - så kom gerne udklædt!

Fastelavn i Ansgarkirken

Søndag den 3. marts 2019, kl. 12.00
Mågevej 33, Nordvest

Kirkens børnkor synger ved fastelavnsgudstjenesten i Ansgar Kirke. Bagefter er der tøndeslagning og fastelavnsboller.

Fastelavn i Grundtvigs Kirke

På Bjerget 2, Nordvest

Festlig fastelavnsgudstjeneste i Grundtvigs Kirke, hvor alle bier, sommerfugle, Spidermen, riddere og prinsesser kan vise sig frem.

Efter gudstjenesten er der tøndeslagning, så tag godt med tøj på inde under kostumet. Efter tøndeslagningen er der fastelavnsboller i krypten. Dagens slutter med  teaterstykket ”Grev Gris” med Det lille Turnéteater.