Guide: Fastelavn i København 2019

fastelavn_koebenhavn_2019.jpg

Også 2019 byder på fastelavnsgudstjenester og fester for børn og voksne i Københavns kirker. Arkivfoto: Henrik Dons Christensen
I København bliver fastelavn 2019 fejret i mange af byens kirker. Her går det løs med katten-af-tønden, fastelavnsboller og udklædning til de traditionsrige fastelavnsgudstjenester for børn og voksne søndag den 3. marts.

Fastelavn er mit navn. Også i København i 2019.

En stor del af byens kirker er lige nu i gang med at planlægge fastelavnsfester for børn og voksne med katten-af-tønden, fastelavnsboller og udklædning.

De festlige og traditionsrige fastelavnsgudstjenester er altid et tilløbsstykke, når udklædte børn - og voksne - samles i kirken på fastelavnssøndag, inden tøndeslagningen og kåringen af kattekonger og kattedronninger går løs.

Fastelavnssøndag falder i 2019 på søndag den 3. marts. Du kan tjekke vores kalender og finde fastelavnsgudstjenester og -fester.

Du kan også finde fastelavnsarrangementer i de forskellige kvarterer og bydele i vores guides herunder.