Nytår 2019: Her kan du fejre det nye år til tonerne af god musik

gospel_unlimited.jpg

Årets nytårskoncert i Sions Kirke er med Gospel Unlimited. Det er den 20. januar. Foto: PR
Årets nytårskoncert i Sions Kirke er med Gospel Unlimited. Det er den 20. januar. Foto: Rune Øster Mortensen
Nytår: Krudt, fyrværkeri og selvfølgelig fantastisk musik. Kirkerne i København og på Bornholm byder i det nye år på et væld af nytårskoncerter af høj kvalitet

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print

Du kan se frem til gode musikoplevelser i det nye år.

Allerede fra den 1. januar 2019 står flere kirker i Københavns Stift nemlig klar med en lang række nytårskoncerter i  genrer fra den klassiske musik til gospel. 

I oversigten herunder kan du se hvor og hvornår, der er nytårskoncerter. Se også den enkelte kirkes hjemmeside for eventuelle ændringer eller aflysninger.

God fornøjelse og godt nytår!

1. januar kl. 16.00 i Filips Kirke, Kastrupvej 57, 2300 København S 

Når skiløberne er færdige med at hoppe i Garmish-Partenkirchen, kan du tage en tur til Amager og nyde årets første nytårskoncert i Filips Kirke. Organist Uffe Fløng spiller i kirkens menighedssal, og bagefter kan du ønske godt nytår med kransekage og vin.  

Læs mere

5. januar kl. 14.00 i Helligaandskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København K

For en flad 50'er får du en smuk musikalsk oplevelse i kirken på Strøget og et glas god vin. Her kan du lytte til smukke toner af Brahms.

Læs mere:

4. januar kl. 14.00 i Solvang Kirke, Remisevej 10, 2300 København S 

Højtideligt klassisk, festlig opera, sprudlende operette og musical. Nytårskoncerten rammer bredt, men smukt, når Annette Bo Nielsen, Jens Bové og Lars Sømod bygger bro mellem højtiderne. 

Læs mere 

6. januar kl. 15.00 i Vigerslev Kirke, Lykkebovej 1, 2500 Valby 

Valbykirkens organist forkæler øregangene til den årlige nytårskoncert med wienervals og andet godt. Efter koncerten er der mulighed for at ønske hinanden godt nytår. 

Læs mere

6. januar kl. 15.00 i Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29,1416 København K 

En hilsen til det nye år giver Vor Frelsers Kirkes organist Lars Sømød til alle, der dukker op i den smukke barokkirke. Fra elefantorglet lyder Olivier Messiaens store julemedtiation. Glæd dig. 

Læs mere

6. januar kl. 16.00 i Lindevang Kirke, Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg 

Der er nytårsoverraskelser klar til dig, hvis du vælger at tage i Lindevang Kirke denne søndag eftermiddag. Her kan du opleve Den prisvindende duo Eva & Galya, der består af solooboist Eva Steinaa fra DR Symfoniorkestret og pianist Galya Kolarova. 

Læs mere

6. januar kl. 16.00 i Sankt Johannes kirke, Blegdamsvej 1, 2200 København N 

Det er Yuzuru Hiranaka, der spiller “Nørrebros Domkirke” op til årets nytårspromenadekoncert. Gå på opdagelse i kirkerummet, mens musikken lyder. Efter koncerten kan du tale om musikken med andre koncertgæster, nyde en forfriskning og ønske godt nytår. 

Læs mere

6. januar kl. 16.00 i Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, 2300 København S 

Årets første koncert i kirken på Amagerbrogade bliver med saxofonist og sangerinde Johanna Jakobsson, der sammen med sin kvartet leverer et vidtspændende program bestående af amerikanske jazzklassikere, nordiske folkeviser og egne kompositioner.   

Læs mere

6. januar kl. 16.00 i Esajas Kirke, Malmøgade 14, 2100 København Ø 

Kom til en champagnesprudlende nytårskoncert med smægtende toner fra sopranen Emilie Jønsson og tenoren Jonathan von Schwanenflügel. De har sammen med pianist Christian Westergaard skiftet salmebogen ud med roser, glitter og nytårsstads og kommer vidt omkring i operaen og operettens verden.  

Læs mere

To nytårskoncerter i Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø 

6. januar kl. 15.00: Oplev sopranen Agnes Wolska, baryton Lars Fosser og Semion Balchem på klaver, når de fortolker Verdi, Dvořák, m.fl. Pris 50: kroner. 

7. januar kl. 17.00: Den musikdramatiske forening Elfenbenstaarnet synger og spiller Johannes Brahms’ Liebesliederwalzer for solokvartet og firhændigt klaver, samt solosange af Richard Strauss og Brahms. Gratis.

Læs mere

7. januar kl 19.30 i Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K 

Christians Kirkes 131 år gamle kammermusikforening arrangerer nytårkoncert i Christianshavnerkirken. Her kan du opleve Støvletklatrines Jammerkommode- og katastrofeorkester. 

Lyder det som noget for dig, koster det 125 ved døren med. Koncerten er dog gratis, hvis du er medlem af foreningen. Den kan du læse mere om på Christians Kirkes hjemmeside. 

Læs mere

8. januar kl. 17.00 i Eliaskirken, Vesterbrogade 49, 1620 København V 

Tirsdagsjazz har i dagens anledning skiftet navn til nytårsjazz.  

Oplev Signe Juul synge de nye år ind i selskab med Olivier Antunes på klaver, Henrik Bolberg på flygelhorn og Felix Mosehorn på kontrabas. I pauserne vil sognepræst Birgitte Kvist Poulsen reflektere over dagens tema. 

Læs mere

12. januar kl. 16.00 i Sankt Nikolai Kirke, Kirkepladsen 20, 3700, Rønne 

På Bornholm, som også er en del af Københavns Stift, skydes nytåret ind med en nytårskoncert med klassiske værker af bl.a. Strauss, Bizet og Kreisler.  

Oplev sopran Ursula Bambuch, Hans Askou på violin, Jørgen Messerschmidt på klaver. 

Læs mere

13. januar kl. 16.00 i Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg 

Årets nytårskoncert i Frederiksbergkirken bliver med klassiske operastykker af Mozart, Puccini, Franz Lehár, men også med plads til danske Carl Nielsen. 

I pausen kan du få et glas boblende vin til en rund 10’er 

Læs mere

17. januar kl. 17.00 i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45, 2400 København NV 

Der er tre nytårskoncerter - tre torsdage i træk i Nordvest-kirken. Det er kl. 17.00 hver gang. 

Træk dig ind i varmen ved denne tredje koncert og nyd tonerne fra kirkens gæstende organist, nemlig domorganist Randi Mortensen fra Odense Domkirke. 

Hun vil spille værker af Buxtehude, Hugo Distler og Guy Bovet. Glæd dig til en orgeloplevelse i superligaklassen

Læs mere

19 & 20. januar kl. 16.00 i Store Magleby Kirke, Kirkevej 6, 2791 Dragør 

For 150 kroner kan du komme med til en af de efterhånden store traditioner i Amagerkirken. Nemlig årets nytårskoncert. Glæd dig til to store operastemmer der skyder det nye år i gang med en klassisk wienerkoncert.  

Læs mere

19. januar kl. 15.00 i Sankt Jakobs Kirkes sognegård, Østerbrogade 59, 2100 København Ø  

Fra opera til croonerrepertoiret, fra gammel dansk filmmusik til musicals. 

Koncerten med Stine Rosengren og Jens Jacob Honoré byder på noget for enhver smag. Hør sange fra Mozart, Puccini, Andrew Lloyd Webber og Cole Porter til Kai Normann Andersen.

Læs mere

20. januar kl. 16.00 i Sions Kirke, Østerbrogade 192, 2100 København Ø 

Gospel Unlimiteds 35 sangere får sunget dig helt ind i 2019, når de med smil og glæde giver deres traditionelle nytårskoncert i Østerbrokirken. 

Læs mere

27. januar kl. 16.00 i Tagensbo Kirke, Landsdommervej 24, 2400 København NV. 

Tony Landy og Tove Hyldgaard plejer at være garanter for underholdning af højeste klasse. Kig forbi kirken i Nordvest og vær med til at fejre nytåret. Menighedsrådet byder på en lille forfriskning efter nytårskoncerten. 

Læs mere

29. januar kl. 14.00 i Kastrup Kirke, Kastruplundgade 5, 2770 Kastrup

Stror nytårskoncert i Kastrups røde kirke. Her kan du høre harmoniorkestret HOT og musikere fra kirkens egen musikskole. Der er lidt af hvert på programmet, så der er noget for alles smag.

Læs mere

Tags: