Drop In-Bryllup

30mar
Lørdag, 30. marts 2019 - Arrangementet er afholdt

Sankt Matthæus Kirke

Matthæusgade 31, 1666 København V

Når livet er for stort til rådhuset...

Gift jer ved et hyggeligt, intimt og festligt Drop In-Bryllup i Folkekirken på Vesterbro lørdag 30. marts  

Ritualet

Jeres bryllupsritual er det samme som til en almindelig vielse i kirken (bøn, læsning, Så tilspørger jeg dig..., Så forkynder jeg jer...., Fadervor, velsignelse). Men der er ikke en personlig tale til jer. Selve højtideligheden tager ca. ti minutter. 

Sådan foregår det

Én af jer skal være medlem af folkekirken, når I melder jer i Sct. Matthæus Kirke. I medbringer jeres Prøvelsesattest og får en personlig samtale med en præst. Der kan være kø inden det bliver jeres tur, men ellers bliver I gift med det samme. I bliver fulgt ud som ægtepar af en brusende bryllupsmarch fra orglet og Sct. Matthæus Kirke byder på bobler for at fejre jeres ægteskab. 

I må meget gerne invitere venner og familie med til drop in-vielsen. Men I kan også sagtens komme alene - kirken stiller gerne med vidner. 

Prøvelsesattest 

Det eneste, der kræves for at blive gift, er en prøvelsesattest. Her kan I bestille jeres prøvelsesattest. I kan også gå på borgerservice.dk under familie og ægteskabserklæring. Det tager cirka 10 dage at få den fremsendt, men ring til kommunen, hvis I er sent på den. 

Du kan naturligvis også blive døbt denne dag. Alt du skal medbringe er billed-id og dine forældre, hvis du er under 18 år gammel. Det er fra klokken 13.00

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print