Drop in-dåb på Nørrebro

26maj
Søndag, 26. maj 2019 - Arrangementet er afholdt

Sankt Johannes Kirke

Blegdamsvej 1A, 2200 København N

Drop-in-dåb i Sankt Jakobs Kirke den 24. november 2018

Tænker du på at blive døbt? Eller blev dine børn ikke døbt, da de var små? Vil din søn eller datter gerne konfirmeres?

På søndag kan du blive døbt ved drop-in dåb i Sankt Johannes Kirke på Sankt Hans Torv. Nu er Nørrebro nemlig også med på den nye trend med drop-in ritualer i kirken. Medbring blot billed-id, så står kirken klar med resten. Ideen er, at det skal være nemt at føre en beslutning om dåb ud i livet.

"Vi oplever en stigende interesse for kirkens ritualer, fortæller provst Per Vibskov Nielsen, men samtidig hører vi, at mange mennesker føler, at der følger lange hvide kjoler og store fester med til begivenhederne i kirken. Sådan er det ikke, og det er egentlig det, vi ønsker at imødegå med drop-in dåb," siger Nørrebros provst, der også er sognepræst i Sankt Johannes kirke og selv medvirker ved Drop in-dåben sammen med flere andre præster.

Kirken ønsker at gøre det let at føre en beslutning om dåb ud i livet. Det må ikke være sådan, at der står alle mulige ting i vejen for at man kan blive døbt, mener man i Simeon-Sankt Johannes sogn på Nørrebro. 

Spring af cyklen på Sankt Hans Torv og bliv døbt i Sankt Johannes Kirke. Søndag den 26. maj kan du fra kl. 14 til kl. 17  komme ind direkte fra gaden, og blive døbt. Kirken byder på et lille traktement efter din dåb, hvis du har lyst. 

Du skal bare medbringe gyldig legitimation fx pas eller kørekort, og er du under 18 år, så skal du tage din far eller mor med.

Mere info hos provst og sognepræst Per Vibskov, telefon 29 92 10 70

Læs mere

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print