Open Secret med Camerata

23apr
Søndag, april 23 - Event has been held

Esajas Kirke

Kammerkoret Camerata har sammensat koncerten Open Secret med plads til ro og fordybelse i musikstilen holy minimalism og opfører den den 23. april i Esajas Kirke på Østerbro.

Holy minimalism er en af de mest betydningsfulde bølger indenfor moderne religiøs musik. Stilen er inspireret af tidlig musik og mangfoldige spirituelle traditioner og er kendetegnet ved en enkel og afvekslende form, der skaber musikalske rum for fordybelse og eftertanke som modspil til den moderne verdens puls.

Koncerten er blevet til i samarbejde med den fremtrædende, unge, svenske komponist Tobias Broström og består af a cappella korværker komponeret af Taverner, Górecki og Pärt som er nogle af stilens førende komponister. Korsatserne bindes sammen til en meditativ helhed af uafbrudt musik ved instrumentale overgange, komponeret specifikt til koncerten af Broström selv.

Dirigent: Jakob Hultberg

Om Tobias Broström Tobias

Broström er uddannet slagtøjsspiller på Musikhøjskolen i Malmö, og har studeret komposition med Rolf Martinsson og Luca Francesconi. Hans værker er blevet opført af bl.a. Detroit Symphony, BBC Philharmonic og Komische Oper Berlin. I 2008 blev hans Arena – Solo Version udvalgt til opførelse ved The 52nd International Festival of Contemporary Music ved The Venice Biennale. Sæsonen 2015/16 bød bl.a. på premiere og koncerter med Konzerthausorchester Berlin, Malmö Symphony og Orchestre Colonne i Paris.

Der er fri entré

Esajas Kirke i Østervold Sogn, Upsalagade 23, 2100 København Ø

Læs mere

Kategori: 

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print