Reception for ny børnebogsserie

6jun
Torsdag, 06. juni 2019 - Arrangementet er afholdt

Københavns Domkirke -Vor Frue K

Nørregade 8, 1165 København K

I forbindelse med projektet Børn i kirken, der er skabt af Københavns Stift og Frederiksberg Provsti, udkommer der den 23. maj fem børnebøger med ”nyskrevne bibelhistorier” på forlaget Eksistensen. 

 
Papbogen af Therese Fabricius og Maria Baastrup Jørgensen En lille bog om store ting er til kirkens yngste besøgende. De sidste fire bøger er skrevet af sognepræst Jonas Lucas Christy og er målrettet henholdsvis børnehavebørn og børn i indskolingen.  Alle bøgerne er smukt illustreret af Josphine Kyhn. 
 
Bøgerne Petra og feberen samt Laban, Lea og lagenet er to dejlige historier om henholdsvis tro og påske for de 3-6-årige. Bogen Adam, Anna og hullet i taget, der også handler om at kunne tro, er for de 6-9-årige kirkegængere, ligesom Hanna, Herodes og Himmelkongen, der på en helt ny måde fortæller om Jesusbarnets fødsel og julens mirakel. 
 
Ud over udgivelsen af børnebogsserien består projektet af hjemmesiden www.bornikirken.dk, hvor alle, der arbejder inden for folkekirken, kan hente idéer og inspiration til arbejdet med børn i forskellige aldersgrupper. 

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print