Samtalesalon om frygt

24apr
Onsdag, 24. april 2019 - Arrangementet er afholdt

Kapernaumskirken

Frederikssundsvej 45, 2400 København NV

Søren Ulrik Thomsen

Det vi IKKE taler om – tre samtaler om FRYGT, ENSOMHED og HÅB.   

Vi taler meget, og om mange ting. Men der er stadig nogle ting vi ikke taler om. 

Noget som af flere forskellige grunde er ubehagelige eller måske pinlige at tale om. 

Dét vil VI i Kapernaumskirken GERNE tale om. 

--

Vi lægger ud med FRYGT, når Søren Ulrik Thomsen den 24. april kommer forbi og læser uddrag fra sin tekstsamling: ”En hårnål klemt inde bag panelet” og på den måde lægger op til, at vi kan tale om, hvordan vi ser på hinanden og os selv, og den frygt der måske kan opstå deraf.

Søren Ulrik Thomsen debuterede i 1981 med digtsamlingen “City Slang”, og er siden bliv prisbelønnet flere gange for sine digte og essays. Han er den dybsindige storbydigter med et klart aktuelt sprog.  

Fra kl. 17 er der lidt ost, pølse og et glas vin og kl. 18 går vi i gang inde i kirken  

--

Vi har som aldrig før alverdens ulykker inde på livet via nyhedsformidling og sociale medier, men jo også fordi der de facto er grund til bekymring.

Der oprustes og tales om mellemdistanceraketter endda måske bestykket med atomare ladninger. Klimaet er i den grad rykket frem i bevidstheden. Flygtningestrømmene og migration. Det går derudaf i økonomien, men der er jo også en stemning af, at det hurtigt kan gå den anden vej (og det kan det).  

Men hvor efterlader det os som mennesker?

Det kan efterlade os med en frygt for fremtiden og for os selv. En ensomhed, fordi vi afskæres fra andre mennesker. Men måske ind imellem spirer håbet frem, men tør vi tro det?  

Alt det vil vi gerne tale om. Derfor indbyder vi til tre samtalesaloner, hvor overskrifterne netop er frygt, ensomhed og håb.   

Kategori: 

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print