Biskop: »Vi skal være ekstremt kritiske over for individualismen«

peter_skov-jakobsen.jpg

Peter Skov-Jakobsen 2015. Foto: Sille Arendt/kirkenikbh.dk
Vi skal ikke kun leve et liv i forbrugets og vækstens vold. Religion kan hjælpe os med at finde veje til fred, skriver Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen i nyt debatindlæg på Politiken.dk

Religion er kommet igen,skriver biskop i København Peter Skov-Jakobsen i sit nyeste debatindlæg på Politikens hjemmeside. Men fremover skal religionerne bedømmes på deres fredsvilje og fredsindsats.

Peter Skov-Jakobsen skriver, at troens dannelse kan bane vej for, at vi ikke kun taler om vores eget sekv og vores egne muligheder og kan skabe rum for en tro på et fælles bedste og samlet fornuft.

Hele Peter Skov-Jakobsens indlæg kan læses på Poltikens hjemmeside. Her er også tidligere af hans debatindlæg tilgængeligee.