Fotos: Se København fra tårnets top

img_3760.jpg

Vor Frelsers Kirkes øverste trappe, som snegler sig op over byen og ender i en spids.
En sensommerformiddag 90 meter og 400 trin oppe over Christianshavn kan man skue langt ud over Københavns Stift. Dog ikke helt til Bornholm. Hvor mange kirker kan du få øje på?
Sille Arendts billede
af Sille Arendt

2.jpg

Udsigt over Christianshavn. Med Holmens Kirke i baggrunden.

3.jpg

Ud af et af de bitte små vinduer på vej op ad de 400 trappetrin, får man øje på armen på en af de 4 evangelister.

4.jpg

I forgrunden er Vor Frue Kirke og bagved til venstre kan man skimte Grøndalskirken.

5.jpg

Gennem gitteret kan skue ud over Frederiks Kirke, også kaldet Marmorkirken, og Østerbro.

6.jpg

Trinitatis Kirke og Rundetårn. Med Nikolaj kunsthal i forgrunden.

7.jpg

Christianskirken dukker op mellem husene på Christianshavn ikke langt fra Vor Frelsers Kirke.