Fotos: Vesterbro kirker med på Distortion

distortion_2016.jpg

Baren på Litauens Plads foran uKirke. Fotos: Sille Arendt
Baren på Litauens Plads foran uKirke. Fotos: Sille Arendt
Torsdag den 2. juni når Distortion til Vesterbro. Her byder tre kirker ind med arrangementer til den store gadefestival. Find frem til dem her. Og se fotos fra sidste års brag
Sille Arendts billede
af Sille Arendt

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print

Distortion-festivalen vil i dagene 1. - 5. juni komme til at præge det københavnske gadebillede med musik, koncerter og fester.  

En del af festivalens filosofi er at få inddraget så mange lokale aktører som muligt i programmet. Derfor byder en bred vifte af butikker, barer, institutioner og foreninger ind med forskellige typer af events. På Vesterbro er Eliaskirken, Kristkirken og uKirke værter for arrangementer, når festivalen udspiller sig i bydelen torsdag den 2. juni. 

uKirke i Dannebrogsgade giver de mange deltagere chancen for at sætte sig godt til rette og smække benene op i Vesterbros største lounge på Litauens Plads. Her er det også muligt at  få sig en snak med en præst, måske over loungens gennemgående tema "Før jeg dør, vil jeg...". Og selvfølgelig at nyde musikken - fx fra dj Kasper Bjørke.
Se kalenderomtalen af uKirkes lounge her

I udkanten af Distortion-gadefesten ligger Vesterbros Torv. Mange trækker ud på den smukke plads, når det bliver lidt for hedt i Istedgade eller de nærliggende sidegader. I år giver Eliaskirken festivaldeltagerne chancen for at puste lidt ud til tonerne af gode popsange i elektroniske jazzversioner tilsat lidt kirkeorgel. 
Læs kalenderomtalen af Eliaskirken elektroniske jazzarrangement her.

Natkirken Vesterbro slår dørene til Kristkirken på Enghave Plads under Distortion. Deltagerne kan forvente en aften fyldt med musikalsk nærvær og stemningsfulde visuals. Afrobeat, world, Elektro, Deep House er nogle af kodeordene, og som publikum kan man være med til at præge musikken i løbet af aftenen, som de to præster Viggo Julsgaard Jensen og Liane Zimsen Dambo er værter for.
Læs kalenderomtalen af Natkirken i Kristkirken her

I billedserien herunder kan du se, hvordan det så ud, da uKirke sidste år lavede lounge på Litauens Plads under Distortion.

Læs i kalenderen: Vesterbros største udendørslounge på Litauens Plads

Læs i kalenderen: Singularity session i Natkirken Vesterbro

Læs i kalenderen: Elektronisk jazz på Vesterbro Torv

Tags: