Guide: Julekoncerter i København 2016

Fra sidst i november går det løs med de traditionsrige julekoncerter i de københavnske kirker. Børnekor, klassisk, pop og rock og selvfølgelig masser af Händels Messias. Få overblik over julekoncerterne 2016 her

Julekoncerter i København 2018

Er du på udkig efter julekoncerter i den københavnske kirker i 2018, så kan du tage et kig i vores kalender.

Eller se guiden til 24 gratis julekoncerter i 2018 her

Kirkerne i Københavns Stift, der dækker København, Frederiksberg, Amager og Bornholm, inviterer i den kommende tid til masser af julekoncerter.

Følger du linksene herunder, kan du få overblik over de mange koncerter i julen 2016 uge for uge.

God fornøjelse.

Uge 47

AIDS-fondet traditionsrige støttekoncert, Sankt Annæ Pigekor og studerende fra Musikkonservatoriet. Der er masser af gode musikoplevelser til julekoncerter i de københavnske kirker fra den 21. november - 27. november.

Se også: Guide: Julemarkeder 2016 i København

Uge 48

Händels Messias for børn, Baobab Sisters synger sydafrikansk og Freja Kirk med kærlighedssange. Der er masser af gode musikoplevelser til julekoncerter i de københavnske kirker i ugen 28. november - 4. december.

Læs også: Et juleeventyr af Mette Horn: Carl og juleaften

Uge 49

Kirkeministerens egen julekoncert, Københavns Drengekor og Bachs Juleoratorium. Der er masser af gode musikoplevelser til julekoncerter i de københavnske kirker i ugen fra den 5. december - 11. december.

Uge 50

Händels Messias, store amerikanske musikidoler og De 9 Læsninger. Der er masser af gode musikoplevelser til julekoncerter i de københavnske kirker i ugen fra den 12. december - 18. december.

Læs hele guiden her

Se også: Fotos: Et julebrag med Die Herren på Vesterbro

Uge 51

Tre Messias'er i Indre By, rytmisk julekoncert i uKirke, Julematiné alle ugens dage på Bornholm og en velgørenheds Messias på Vesterbro. Der er masser af gode musikoplevelser til julekoncerter i de københavnske kirker fra den 19. december - 23. december.