Kom til ’Troscafé på P1’ på Vartov i København

Signe Malene Berg troscafe

Natkirkepræst i Københavns Domkirke Signe Malene Berg medvirker i P1-prgrammet troscafé, der optages i Vartov i København den 30. april. Foto: Sille Arendt
P1-programmet Troscafé bliver optaget i København den 30 april. Her kan publikum kan blandt andet opleve radiovært Søren Dahl og natkirkepræst Signe Malene Berg. Og det er gratis at være med.

P1 sætter fokus på forårets helligdage, når kanalen slår dørene op til programmet ’Troscafé på P1’.

Gennem samtale og musik sætter vært Simon Kangas Larsen sammen med et par gæster ord og tanker på helligdagenes betydning.

Forårets to næste programmer optages torsdag den 30. april i den store mødesal på Vartov, Farvergade 27, i hjertet af København. Publikum er inviteret til at være med, synge med og blive klogere på højtiderne, når programmerne optages,

Troscafé på P1

Den 30. april på Vartov i København

Signe Malene Berg om ånd og spiritualitet

Forfatter og entertainer Sigurd Barrett og astrofysiker Anja Cetti Andersen er gæster i programmet, der skal sendes Kristi himmelfartsdag. Under overskriften ’Tro, tvivl og Himmelfart’ skal de tale, om der er grænser for troen og forholdet mellem tro og viden. Programmet optages fra klokken 14.00-15.00 den 30. april.

Søren Dahl, P4-vært og entertainer og natkirkepræst og forfatter Signe Malene Berg er gæster i programmet, der skal sendes 2. pinsedag. Her er overskriften ’Ånd, Spiritualitet og Pinse’, og samtalen vil blandt andet komme omkring kirkens opgave med at skabe rum for spiritualitet. Programmet optages klokken 16.00-17.00 den 30. april.

Ved begge programmer spiller Troscaféens husorkester: Jazzbandet Konnect fra Brorsonskirken i København og krydrer programmerne med sang og musik.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Kom gerne i god tid, inden optagelserne starter.