Markante kunstnere udstiller i Nørrebrokirke

udstilling_kunst_i_simeons_kirke_noerrebro.jpg

Kunstnerne Kathrine Ærtebjerg og Tina Uhrskov udstiller i Simeons Kirke frem til den 6. januar 2018. Foto: Ali Asperheim
Kunstnerne Kathrine Ærtebjerg og Tina Uhrskov har lavet værker særligt til Simeons Kirke, som du kan opleve på gratis udstilling frem til starten af januar 2018

I Simeons Kirke kan du frem til den 6. januar 2018 opleve en udstilling med værker af de to markante kunstnere Kathrine Ærtebjerg og Tina Uhrskov.

Begge kunstnere bor i sognet på Nørrebro, og det er på den baggrund samarbejdet med kirken i Sjællandsgade er opstået.

Udstillingen trækker med den lokale forankring tråde tilbage til Axel Hous altertavle "Kristus velsigner børnene" med Jesus og nørrebrobørnene, der udsmykker Simeons Kirke.

Her godt 100 år senere viser Kathrine Ærtebjerg og Tina Uhrskov motiver som tro, håb og kærlighed og Faderen, Sønnen og Helligånden. Til fælles har værkerne de kristne motiver og symbolikker, og det at de er lavet netop til Simeons Kirke.

I kirkesalen viser Kathrine Ærtebjerg fem malerier med bibelske motiver og Tina Uhrskov viser tre tryk på stof med motiverne Faderen, Sønnen og Helligånden.

I menighedssalen viser begge kunstnere tegninger med motiver fra salmer.

Der er gratis adgang til udstillingen, der løber til og med den 6. januar 2018. Åbningstiden er alle dage 9.00 - 15.00

Se Kathrine Ærtebjergs hjemmeside her

Se Tina Uhrskovs hjemmeside her.