Oversigt: Julekoncerter 2013

img_8320.jpg

Vocalicious i Lindevang Kirke på Frederiksberg. Foto: Sille Arendt
I denne søde juletid kan man synge og lytte til sang og musik i stiftets kirker. Det er alt lige fra Rudolf's røde tud, Bach's Juleoratorium til Sjællands Politiorkester. Her er et lille uddrag af alle de mange arrangementer, som finder sted i kirkerne i løbet af december.
Sille Arendts billede
af Sille Arendt

Julekoncert med Per Nielsen i Lindevang Kirke mandag den 2. december kl. 19.30

Per Nielsen på trompet, har Mads Granum på klaver og Alexandru Radu på violin med sig, når han præsenterer julens populære melodier.

Koncert med Elsebeth Dreisig & Henrik Metz i De Gamles Bys Kirke mandag den 2. december kl. 19.30

Sopran Elsebeth Dreisig og pianist Henrik Metz synger julesange og salmer af bla. Händel, Bach, Reger og Henrik Metz.

Koncert med Sjælland Politiorkester i Sundkirken onsdag den 4. december kl. 19.30

Lyt og syng med på de mest kendte julemelodier, når det Brassband-inspirerede politiorkester spiller op.

Julens fortællinger i Garnisons Kirke søndag den 8. december kl. 16.00

Kammerkoret Ars Nova synger en vifte af europæiske julesange og carols ved 'De 9 læsninger'.

Julekoncert med Vox Absona i Flintholm Kirke søndag den 8. december kl. 19.00

Vox Abona og Trine Kaldråstøyl synger herlig julemusik under ledelse af organist Loiuse Skonberg.

Händels Messias i Frederiks Kirke (Marmorkirken) søndag den 8. kl. 16.00

Solisterne er tre førende navne fra Den Kgl. Opera samt et yngre stortalent, Henriette Neess Borup, sopran.

LIFE KORETs Julekoncert fredag den 13. december kl. 17.00

LIFE KORET, som er studerende fra Landbohøjskolen, synger julen ind med rytmiske toner.

Julekoncert i Svaneke Kirke lørdag den 14. december kl. 16.00

Ibsker-Svaneke kirkekor inviterer til julekoncert med masser af juleklassikere.

Julekoncert med Tårnbykoret i Højdevangskirken søndag den 15. december kl. 16.00

Koncerten bliver en traditionel blanding af julemusik for kor og orgel og selvfølgelig også et par fællessalmer.

De 9 læsninger i Davidskirken søndag den 15. december kl. 17.00

Medvirkende er: kirkens præster, Københavns Kammerkor, dirigent Alexander Noval og Marie Ziener, orgel.

Händel MESSIAS (del I og II) i Godthåbskirken tirsdag den 17. december kl. 19.30

Camerata Øresund og Godthaabskirkens Vokalensemble synger del I og II af Georg Friedrich Händel MESSIAS