Seks Beethovenkoncerter i Husum i 2018

arild.jpg

Arild Kvartetten spiller strygerkvartetter af Beethoven i Husum Kirke
Foto: PR
Husum Kirke har booket Arild Kvartetten til en række koncerter, så du i løbet af 2018 kan høre samtlige Ludwig van Beethovens strygekvartetter. Der er fri entré til de seks koncerter
af Henrik Dons Christensen (Digital kommunikationsmedarbejder)

Det er blevet sagt, at Beethovens strygekvartetter betyder for musikken, hvad Shakespeares værker betyder for litteraturen; evig tidløs, og med budskab til alle!

Nu har du muligheden for at høre samtlige af Beethovens kvartetter, når Husum Kirke lukker dørene op for en unik koncertrække.

Det er er Arild Kvartetten, en af landets fineste, der har kastet sig over de klassiske værker, og følgende lørdage i årets løb kan du opleve den klassiske musik strømme ud i Husum Kirke:

Arild Kvartetten har siden sin debut i 2008 markeret sig blandt de førende danske kammerensembler og har høstet mange roser for sin modne og noble spillestil. Kvartettens medlemmer er alle erfarne kammermusikere fra Det Kongelige Kapel og DR SymfoniOrkestret. Kvartetten består af Tobias Durholm, violin, Johannes Søe Hansen, violin, Stine Hasbirk Brandt, bratsch samt Ingemar Brantelid, cello.