Stor støttekoncert i Holmens Kirke

dsq_dc_bycaroline_bittencourt_002_lille_855x485.jpg

Dreamers Circus er et band af mange optrædende som støtter op omkring "Barndrømmen". Foto: Caroline Bittencourt
Cæcilie Norby, Dreamers Circus, DR Børnekoret og Jakob Lorentzen er nogle af de kunstnere, der med en støttekoncert i Holmens Kirke, vil give børn og unge adgang til kulturelle oplevelser i hverdagen

Onsdag den 29. oktober er der støttekoncert i Holmens Kirke til fordel for den sociale forening Barndrømmen. Foreningen arbejder for, at alle børn og unge skal have adgang til kulturelle og kunstneriske aktiviteter og oplevelser i hverdagen.

Barndrømmen koncert

Holmens Kirke onsdag den 29. oktober kl. 19.30

Billetter a 140 kr. via billetnet.dk eller ved indgangen fra kl. 18.30

”Det er stærkt undervurderet hvad de kreative og kunstneriske fag kan gøre for at løfte børn og unge. Kunst- og kulturfagområderne er med til at styrke børns trivsel og indlæringslyst men også deres kreativitet og innovationsevne og det er vigtige egenskaber, hvis et barn selv på sigt skal bryde med en negativ social arv,” siger Dorthe Foged, stifter af Barndrømmen.

Alle medvirkende optræder gratis. Billetindtægterne går ubeskåret til Barndrømmens arbejde med at hjælpe børn og unge ud på kulturrige oplevelser. Borgmester Pia Allerslev taler og operasanger Jens-Christian Wandt er aftenens konferencier.

Kunstnerne støtter op om koncerten, fordi mange børn i Danmark ifølge Dorthe Foged lever i fattigdom – og antallet er stigende.

"Børnene mangler goder og oplevelser, som andre på deres alder tager for givet. En ordentlig seng, sund kost, vinterstøvler i den rigtige størrelse, legetøj og it-udstyr, der matcher deres kammeraters, men også kulturelle oplevelser er væsentlige i kampen for at skabe et godt liv."