Manden & præsten

I podcasten ’Manden & præsten’ undersøger journalist Anders Haahr Rasmussen, hvorfor kirken ikke kan give ham det, han søger. Eller kan den?

En københavnsk mand prøver at finde sin plads i tilværelsen.

I en tid, hvor individet aldrig har haft flere muligheder, hvad skal han så bruge fællesskabet til? Hvad sker der med fordybelsen, når krav om effektivitet og selv-optimering af krop og sind sætter dagsordenen for både karriere og privatliv? Og hvad med kærligheden? Kan den holde til døden os skiller, når Tinder forfører med en evig strøm af uforpligtende nyforelskelser?

Anders Haahr Rasmussen, journalist på Zetland, foredragsholder, forfatter og tenniskommentator, søger tilbage til en historisk institution for at finde svar og måske endda sig selv.

Hvorfor kan kirken ikke give ham det han søger? Eller kan den?

’Manden & præsten’ er produceret af Anna Thaulow og er blevet til i samarbejde med folkekirken i København i anledning af Reformationsåret 2017.

Podcasten er finansieret af provstierne i Københavns Kommune og på Frederiksberg.