Biskop: »Samtalen mellem religioner er vigtig«

peter_skov-jakobsen_foto_sille_arendt_kirkenikbhdk_2015.jpg

Københavnsk biskop Peter Skov-Jakobsen. Foto: Sille Arendt
Peter Skov-Jakobsen udfolder i dagens kronik i Kristeligt Dagblad, hvorfor han sammen med andre religiøse repræsentanter har dannet jødisk-kristent-muslimsk forum i København
af Peter Skov-Jakobsen (Biskop i Københavns Stift)

Det er vigtigt for et samfund, at der er fred mellem de forskellige trosretninger, de forskellige sociale grupper og de kulturelle lag skriver Københavns biskop, der hilser Jødisk Kristent Muslimsk Forum velkommen.

Jødiske, kristne og muslimske repræsentanter har sammen dannet et forum for at fremme forståelsen mellem religionerne i København.

Som initiativtager til etableringen af forummet vil jeg på baggrund af de seneste dages omtale af dette fortælle lidt om baggrunden og tankerne bag.

Det begyndte for mere end to år siden i Brooklyn. Ved et besøg i den danske sømandskirke inviterede sømandspræst Julie Sløk mig med til et konvent, der kaldte sig Brooklyn Clergy.

Læs hele Peter Skov-Jakobsens kronik i Kristeligt Dagblad her (kræver abonnement)