Fastelavn i Indre By og Christianshavn 2018

fastelavn_koebenhavn_helligaandskirken_.jpg

Kattekonge og dronning til fastelavnsfest i Helligaandskirken. Arkivfoto: Amanda Appel, 2017
På Christianshavn og i Indre By er der også i 2018 gode muligheder for at slå katten af tønden og spise fastelavnsboller, når kirkerne inviterer til børnevenlige gudstjenester og fastelavnsfester
af Henrik Dons Christensen (Digital kommunikationsmedarbejder)

Søndag den 11. februar 2018 buldrer tønderne, når kirkerne på Christianshavn og i Indre By fejrer fastelavn med gudstjenester, udklædning, katten af tønden og fastelavnsboller for både børn og voksne.

Leder du efter en fastelavnsfest i en kirke et andet sted i København, kan du finde den i guiden her.

Rigtig god fest.

Kl. 10.30 i Vor Frelsers Kirke

Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 141, København K

Katten slås af tønden på kirkepladsen efter gudstjenesten. Kom i dit vildeste, flotteste eller mest finurlige kostume.

Kl. 11.00 i Helligaandskirken

Helligaandskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København K

Kirken på Strøget holder børnegudstjeneste v. præst Leif G. Christensen.

Her kan du høre Helligaandskirkens Frøspire- og Spirekor synge for dig, og der vil efterfølgende være tøndeslagning, fastelavnsboller og kakao i Helligaandshuset.

Kl. 14.00 i Sankt Pauls Kirke

Sankt Pauls Kirke, Gernersgade 33, 1319 København K

Kostume eller ej. Du er velkommen, når Katrine Lilleør byder indenfor til fastelavnsgudstjeneste denne søndag eftermiddag.

Kl. 14.00 i Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke

Vor Frue Kirke, Nørregade 8, 1165 København K

Endelig kan man blive supermand eller krokodille. Der er først gudstjeneste for børn og voksne i alle forklædninger, og bagefter slår vi katten af tønden.

Der er også saft og fastelavnsboller - og det hele foregår i Rotunden i kirken.