Fastelavn i København 2018

fastelavn_koebenhavn._foto_amanda_appel.jpg

I Helligaandskirken på Strøget blev det til fastelavn sidste år en løve, der løb af sted med titlen som kattekonge. Foto: Amanda Appel
11. februar 2018 er det fastelavnssøndag, og traditionen tro har mange københavnske kirker fastelavnsgudstjenester, katten af tønden, udklædning og fastelavnsboller på programmet. I guiden her kan du se, hvor du kan fejre fastelavn 2018
af Henrik Dons Christensen (Digital kommunikationsmedarbejder)

Prinsesser og drager. Politi og røver. Præster og spøgelser...

Det er kun fantasien, der sætter grænsen for udklædningen, når mange af kirkerne i København inviterer til fastelavnsfester for børn og voksne søndag den 11 februar 2018.

Kirkerne afholder mange steder særligt børnevenlige fastelavnsgudstjenester, som følges op af tøndeslagning for børn i alle aldre med kåring af kattekonger og -dronninger og selvfølgelig fastelavnsboller med kakao og saftevand.

For overblikkets skyld har vi inddelt guiden til fastelavn 2018 i København efter bydele, så I kan finde frem til en fastelavnsfest i jeres område.

Rigtig god fest.

Find netop dit fastelavnsarrangement i København:

Bornholm er også en del af Københavns Stift. Så er det her, du vil til fastelavnsfest, kan du finde den her: