Fastelavn på Frederiksberg 2018

fastelavn_skt_markus_kirke_foto_sille_arendt

Også i 2018 inviterer kirkerne på Frederiksberg til fastelavnsfester. Her slår en catwoman katten af tønden i Sankt Markus Kirke. Arkivfoto: Sille Arendt, 2017
På Frederiksberg er der også i 2018 gode muligheder for at slå katten af tønden og spise fastelavnsboller, når kirkerne inviterer til børnevenlige gudstjenester og fastelavnsfester
af Henrik Dons Christensen (Digital kommunikationsmedarbejder)

Tønderne buldrer også i 2018, når kirkerne på Frederiksberg i dagene  omkring fastelavsnssøndag fejrer fastelavn med gudstjenester, udklædning, katten af tønden og fastelavnsboller for både børn og voksne.

Leder du efter en fastelavnsfest i en kirke et andet sted i København, kan du finde den i guiden her.

Rigtig god fest.

Onsdag den 7. februar

Kl. 17.30 i Flintholm Kirke

Flintholm Kirke, Junggreensvej 14, 2000 Frederiksberg

For de allermindste er det denne eftermiddag oplagt at slå katten af tønden. I dagens anledning tønden lavet af pap, så de små også kan være med.

Børnegudstjenesten med efterfølgende tøndeslagning er særligt tilrettelagt for børn fra to til fem år.

Fastelavnssøndag den 11. februar 2018:

Kl. 10.30 i Lindevang Kirke

Lindevang Kirke, Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg

I Lindevang Kirke på Frederiksberg starter tøndeslagningen efter højmessen. Der er kirkekaffe til dem, der ikke slår katten af tønden.

Kl. 14.00 i Godthaabskirken

Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg

Ved denne børnegudstjenste kan du både opleve FDF'ere og kirkens dramahold. Der er også tøndeslagning og fastelavnsboller, så hop i dit bedste kostume og vær med til at slå katten eller hvad der nu gemmer sig ud af tønden.

Kl. 14.00 i Sct. Thomas Kirke

Sankt Thomas Kirke, Rolighedsvej 16, 1958 Frederiksberg C

Alle er velkomne, når Sct. Thomas Kirke fejrer fastelavn med en børnevenlig gudstjeneste.

Kom udklædt – vi slår katten af tønden og hygger os.

Kl. 14.00 i Sankt Lukas Kirke

Sankt Lukas Kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C

Efter gudstjenesten kl. 14.00 slår vi katten af tønden og får fastelavnsboller og varm kakao i Falken.

Kom glad og i din bedste udklædning!

Kl. 15.00 i Sankt Markus Kirke

Sankt Markus Kirke, Forchhammersvej 12A, 1921 Frederiksberg C

fastelavn.jpg

Plakaten fra Skt. Markus Kirke

Børnegudstjeneste med musik og fortælling. Gudstjenesten varer cirka en halv time, og orgelloppen Quintatøn er også med.

Efter gudstjenesten på ca. 30 minutter slår vi katten af tønden indenfor. Der er også fastelavnsboller, saftevand og kaffe. Alle er velkomne!