Live fra kirken

855.jpg

Musikgudstjenesterne i Trinitatis Natkirken ligger på tirsdage i tidsrummet 20.00 – 22.30. Foto: Anna Møller
Når der hver tirsdag er Natkirke i Trinitatis, spiller svævende electronica, flydende soul og skrøbelig rock ubesværet sammen med bønner og prædiken. Stemningsbilleder fra en musikgudstjeneste.
Lars Erik Franks billede
af Lars Erik Frank (Digital redaktør)

img_0809.jpg

Musikeren Mikkel Vadsager står bag det elektroniske band And The Blind Eye Creates, som spillede i Natkirken den 5. november 2013.

img_0934.jpg

Musikgudstjenesterne i Trinitatis Natkirken ligger på tirsdage i tidsrummet 20.00 – 22.30. Man kan komme og gå som man vil og lytte til musik, prædiken og bønner fra kirkebænkene eller madrasser på gulvene.

img_0832.jpg

Natkirken er en ny måde at lave kirke på, men ikke et forsøg på at lave at lave ungdomsklub eller koncertsted. Musikgudstjenesterne foregår i respekt for kunsten, kirken, kirkerummet og kristendommen.

img_0927.jpg

Kunstnere og musikere er en central del af musikgudstjenesten. Her spiller musikerne egne numre, mens visuelle kunstnere projicerer billeder og video på storskærm ved kirkens alter.

img_0842.jpg

Natkirken er for unge, rettet mod unge og skabt af unge. Natkirken tror på, at det kristne budskab kan have betydning i hvilken som helt kultur – også i den pulserende storby.

Foto: Anna Møller

Læs mere om Trinitatis Natkirke her