Nelson Mandela mindes i Christians Kirke

Lars Erik Franks billede
af Lars Erik Frank (Digital redaktør)

Ved søndagens gudstjeneste i Christians Kirke på Christianshavn bliver Sydafrikas tidligere præsident Nelson Mandela mindet i ord og musik. Jazz-trompetisten Palle Mikkelborg, sangeren Rasmus Lyberth, det sydafrikanske-skandinaviske kor Baobab, visekunstneren Carsten Bo og rockmusikeren Henrik Strube er nogle af de deltagende kunstnere.

Christians Kirke ligger på Christianshavn, Strandgade 1.

”Ved gudstjenesten på søndag deltager mange gode mennesker sammen om at mindes Nelson Mandela. Mennesker, som har elsket Mandela for hans enorme evne til at udvise humanitet og forsoning midt i en verden og et Sydafrika, som var fyldt med had og destruktion,” fortæller Flemming Pless, der er præst ved Christians Kirke om baggrunden for arrangementet.

Han fortæller også, at flere kunstnernavne ventes at komme til inden søndag den 8. december kl. 10, når gudstjenesten finder sted: ”Man kan følge med på vores facebookside og hjemmeside. Alle er selvfølgelig meget velkomne til gudstjenesten,” siger Flemming Pless.