Velkommen til kirkenikbh.dk

kikkbh855x485-v2.jpg

kirkenikbh.dk er udviklet i responsivt design. Det betyder, at siden altid tilpasser sig skærmstørrelsen, hvad enten den bliver vist på en computer, en tablet eller en smartphone.
To hjemmesider er blevet til én. Fra d. 13. februar lægges de to hjemmesider kirkenikoebenhavn.dk og kobenhavnsstift.dk sammen på adressen kirkenikbh.dk
Johannes Henriksens billede
af Johannes Henriksen

kirkenikbh.dk er Københavns Stifts nye hjemmeside. Her samler vi nyheder, kultur og debat om folkekirken i København og informationer fra stiftet til ansatte i kirken.

Med kirkenikbh.dk har vi skabt en helt ny side i et enkelt, moderne og brugervenligt design. På siden vil der være nyheder, reportager og interviews om det folkekirkelige liv i København, kalender med informationer om gudstjenester og arrangementer ved alle kirker i stiftet, anmeldelser og klummer, nyt fra biskoppen, google-kort med overblik over kirker i Københavns Stift, informationer til menighedsråd og meget, meget mere.

I de kommende uger og måneder vil vi løbende udbygge siden med interviewserier, klummer og informationer om stiftets mange aktiviteter mv., ligesom en lang række artikler fra kirkenikoebenhavn.dk vil blive gjort tilgængelige i det nye design.

Vi håber, at alle med interesse for kirken i København vil tage godt imod siden og få glæde og gavn af den.