Børn i Kirken

Udvalget Børn i kirken arbejder blandt andet for at styrke børns viden om kirke og kristendom og for at opbygge stærke relationer mellem folkekirken og Københavns børnefamilier

Udvalget Børn i Kirken arbejder med projektet af samme navn. Projektet er nu samlet på hjemmesiden bornikirken.dk, som du kan besøge her.

Projektet Børn i Kirken har til formål at styrke relationen mellem folkekirken og børnefamilier.

Projektet undersøger børnefamiliernes forhold til og brug af folkekirken og udvikler redskaber og materialer målrettet børn og børnefamilier.

Børn i Kirken løber over to år (2017-2019) og er et samarbejde mellem Københavns Stift og Frederiksberg Provsti.

Du kan downloade og læse en projektbeskrivelse af Børn i Kirken længere nede på siden.

Kontakt Børn i kirken:

Projektleder
Christina Sønderskov Iversen:
cski@km.dk
Tlf.: 29 25 68 31

Udvalgets medlemmer:

• Finn Vejlgaard, formand. Provst i Valby-Vanløse Provsti. Mail fv@km.dk
  • Anne-Katrine Odgaard. Musikalsk medarbejder ved Flintholm Kirke
  • Signe Danielsen. Sognepræst ved Sankt Markus Kirke
  • Maria Bastrup Jørgensen. Hospitalspræst på Rigshospitalet.
  • Lisbet Elna Kjær Müller. Præst emeritus tidl. ansat ved Lindevang Kirke