Religionspædagogisk udvalg

Udvalgets medlemmer:

• Johannes Gregers Jensen. Provst i Bornholms Provsti (formand).
    Mail: joje@km.dk
  • Signe Danielsen. Sognepræst  ved Skt. Markus Kirke
  • Malene Flensborg Christensen. Sognepræst i Valby Søndre Sogn
  • Christina Sønderskov Iversen. Kirke- og kulturmedarbejder i Adventskirken og projektleder på Børn i Kirken
  • Anne-Katrine Odgaard. Musikalsk medarbejder i Flintholm Kirke
  • Lisbet Kjær Müller. Pastor em.

Religionspædagogisk udvalg har til opgave, at

• Realisere projektet Børn i kirken (i samarbejde med Frederiksberg provsti) der løber indtil ca. april 2019, samt fortsat at sørge for at der sker teologisk, pædagogisk og grafisk udvikling af den hjemmeside, der er den centrale læringsplatform i projektet.
  • Under og i forlængelse af dette projekt har stiftsudvalget til opgave at forestå religionspædagogisk udviklingsarbejde i tæt samarbejde med en religionspædagogisk konsulent parallelt med andre udvalg, hvor der er tilknyttet en stiftspræst. Det er forudsat at dette sker i et samarbejde på tværs af sogne.
  • Udvalget bør endvidere arbejde med at udvikle konfirmandundervisningen og herunder organisere supervision af konfirmandundervisningen.