Cookie - og persondatapolitik

Del denne side:

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Email
  • Print

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er cookies?

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website

5. Forklaring af cookies på kirkenikbh.dk Tredjepartscookies Øvrig statistik

6. Brug af personoplysninger

7. Beskyttelse af personoplysninger

8. Kontakt vedr. Personoplysninger



1. Ejeroplysninger

Kirken i København, kirkenikbh.dk

Nørregade 11

1165 København K

Tlf. 33 47 65 00

Mail: kmkbh@km.dk


2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse cookies, og de kan ikke indeholde virus. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores website og for at vurdere de enkelte elementer på websitet. Det støtter os desuden i markedsføringen af vores services og gør det nemmere at styre indstillingerne for dem.


3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies, og at slette cookies, der ligger på din harddisk. Som bruger skal du dog være opmærksom på, at websiden ikke vil fungere 100% optimalt, hvis cookies slettes eller du blokerer for cookies. Sådan sletter du dine cookies:


4. Formål med cookies på kirkenikbh.dk

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan forbedre oplevelsen på sitet fremover.


5. Forklaring af cookies på kirkenikbh.dk

Sitet anvender cookies fra tredjepart.

Facebook.com: Bruges til deling af indhold på Facebook og promovering af Kirken i Københavns Facebook side. Facebook indsamler både anonyme og personhenførbare data. De deler data med 3. part.

Twitter.com: Twitter indsamler både anonyme og personhenførbare data. De deler data med 3. part.

Google Analytics: Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Desuden anvendes disse cookies til at følge brugeradfærd på kirkenikbh.dk og på sigt forbedre brugeroplevelsen for alle besøgende. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her

Google indsamler både anonyme og personhenførbare data. De deler data med 3. part.

Websitet bruger desuden følgende cookies til at følge brugeradfærd og forbedre brugeroplevelsen på sitet:

MyFonts Counter: Registrerer bl.a. brugen af fonts og skrifttyper på kirkenikbh.dk. Indsamler kun anonyme data.

AddThis: Et addon på kirkenikbh.dk som opsamler viden om trafikmønstre og brug af sitet. Opsamler anonyme IP’er til datasammenligninger. Levetid på typisk 6-8 mdr.

AddThis indsamler både anonyme og personhenførbare data. De deler data med 3. part.


6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Her indsamles oftest oplysninger om navn og e-mail. Personoplysningerne bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, f.eks. nyhedsbrev.


7. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.


8. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kirken i København, skal du rette henvendelse på kmkbh@km.dk eller telefon 3347 6500. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Denne cookie- og persondatapolitik er sidst opdateret 1. juni 2018.